novagroup
 
 Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίων
 Υπηρεσίες διαχείρισης - Κοινόχρηστα
 
 Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
 
 Τεχνική Υποστήριξη
 
 Διαφημίσεις - Προβολή
 Ευκαιρίες Καριέρας
 
Εύρεση Εργασίας
Διαμεσολάβηση - Διαπραγματεύσεις - Κτημοτομεσητικές Υπηρεσίες
 
Εμπορικές Δραστηριότητες - Συνεργασίες - Δίκτυο - Nova  Link (NLI) 
 
 
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο όμιλος επιχειρήσεων NovaGroup, είναι ένας σύγχρονος όμιλος επιχειρήσεων παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε τομείς όπως: της συντήρησης κτιρίων (NBS), του καθαρισμού πολυκατοικιών (NBS), της τεχνικής υποστήριξης (NBS), της διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών (NBS), των απολυμάνσεων και απεντομώσεων (NBS), αλλά και σε άλλους τομείς όπως: διαμεσολάβηση - διαπραγματεύσεις - κτηματομεσιτικές υπηρεσίες (Nova REM), διαφήμιση και προβολή (Nova Star), εύρεση εργασίας (Nova Job), ευκαιρίες καριέρας - συμβουλευτική - καινοτομία (Nova Challenge),  καθώς και εμπορικές δραστηριότητες – συνεργασίες - δίκτυα (Νova Link).
Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας, σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, μας έχουν καταστήσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη στους τομείς των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη – συνεργάτη, ώστε να δημιουργήσουμε ειλικρινείς σχέσεις, που προάγουν την εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος. Αναλαμβάνουμε μια πληθώρα υπηρεσιών και αναπτύσσουμε συνεργασίες, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, διασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους.
NovaGroup - Κοινόχρηστα
Η παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης μας, η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η αξιόπιστη εξυπηρέτηση είναι οι τρεις πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η στρατηγική μας. Με βάση αυτούς επιτυγχάνουμε πάντα και στο ακέραιο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Η δημιουργία σταθερών δεσμών με τους πολυάριθμους και κάθε μεγέθους πελάτες μας, δεν στηρίζεται μόνο στην απρόσκοπτη παροχή των άριστων υπηρεσιών μας αλλά επεκτείνεται και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εξεύρεση προτάσεων, αλλά και λύσεων σε κάθε πρόβλημα που αφορά στις συνεργασίες μας. Με αυθεντικό αίσθημα ευθύνης και αυστηρό επαγγελματισμό σε όλες τις μορφές συνεργασίας μας, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πάνελ υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση και συντήρηση κτιρίων, στον καθαρισμό πολυκατοικιών και κάθε μορφής επαγγελματικό χώρο, στην τεχνική υποστήριξη, στη διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών, στην απολύμανση και στην απεντόμωση, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως: στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες - διαμεσολάβηση, στη διαφήμιση και προβολή, στην εύρεση εργασίας, στις ευκαιρίες καριέρας, στην καινοτομία, καθώς και σε πολλές εμπορικές δραστηριότητες - συνεργασίες .
Με ελκυστικές και ευέλικτες οικονομικές προσφορές και με την δυναμική που μας προσδίδει η πολυετής παρουσία μας στους χώρους δραστηριοποίησης μας, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση σε κάθε σας ανάγκη.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Να σας παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη συνιδιοκτησία, τις συναλλαγές, τη συντήρηση και πολλές άλλες προτάσεις που άπτονται των κλάδων ενασχόλησης μας.
 
 
 

Βρείτε μας

NovaGroup Θεσσαλονίκη

Λεωνίδου 3, Χαριλάου, 54250. 
Τ. 2310 305 000, 2310 303 305, 2310 30 77 55, 231 231 2342, fax. 2310 305556.

NovaGroup Αθήνα

Πιπίνου 6, Κυψέλη, 11257, Τ: 210 220 2678.
 

 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

 
Όνομα *
E-mail *
Τηλέφωνο
Μήνυμα
   
 


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ:

BEWAVE - ζήσε πολύ - ζήσε καλά

Ozonecleaner